Zuidoost Drenthe eerste Lokale Netwerk

Op woensdag 6 juli jl. is het eerste Lokale Netwerk van Drenthe opgericht. Bestaande uit een samenvoeging van de afdelingen Borger-Odoorn en Emmen. De fusie moet ervoor zorgen dat de slagkracht en de bestuurskracht van dit liberale netwerk toeneemt. Zodat de politieke betrokkenheid groter wordt en meer liberalen de weg naar de VVD weten te vinden.

Sinds de Kamercentrale Drenthe - samen met Groningen en Friesland – is opgegaan in Regio Noord is het de bedoeling dat afdelingen met minder dan 100 leden worden samengevoegd. Tot Lokale Netwerken van ongeveer 250 leden. Daarbij zijn ook niet-VVD-ers van harte welkom. Door functies op te schalen kunnen besturen efficiënter werken en is er meer tijd om actief in gesprek te gaan met de kiezers.

Ook de beide besturen van de afdelingen Emmen en Borger-Odoorn zijn samengevoegd. Het bestuur van het Lokale Netwerk Zuidoost Drenthe bestaat nu uit: René Laan (voorzitter), Roelof Oosting (vice-voorzitter), Halim Zoer (secretaris), Bart Boxen (penningmeester), Menno Arkesteijn (bestuurslid communicatie/campagne) en Dirk Ringers (bestuurslid opleiding en talentmanagement).