19 oktober: Ledenbijeenkomst VVD Hoogeveen

Op woensdag 19 oktober a.s. houdt de VVD Hoogeveen een speciale ledenbijeenkomst over de aanstaande Verkiezingen. Daarbij is ook VVD Tweede Kamerlid Erik Ziengs, onze Liberale Drent in het Parlement, aanwezig. Hij zal het nieuwe Verkiezingsprogramma toelichten. De avond wordt gehouden bij Deksels in de Grote Kerkstraat 25. De vergadering begint rond 19.45 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Alle VVD-standpunten zullen de revue passeren. Het is belangrijk dat VVD-leden daarover meepraten en meedenken. Waar nodig gaat de zaal in groepen uiteen. Aan de hand van de uitkomsten wordt gekeken of er amendementen op het Verkiezingsprogramma moeten komen. Het Verkiezingsprogramma en de samenvatting zijn te downloaden via 'MijnVVD'. 

De VVD Hoogeveen maakt van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van Arjan van der Haar, de vertrekkende Fractievoorzitter. Na jarenlang een hoofdrol te hebben gespeeld binnen de VVD Hoogeveen heeft hij meer tijd nodig voor zichzelf en zijn gezondheid. De VVD Hoogeveen is hem grote dank verschuldigd voor zijn inzet.