Bert Homan (nr 28)

Bert Homan
Mijn naam is Bert Homan ik ben 65 jaar en woon nu 8 jaar met veel plezier in Assen. 
Dagelijks houd ik mij bezig met het begeleiden/coachen van mensen die effectiever willen worden en of tegen obstakels oplopen. Met name richt ik me op politici en bestuurders (Burgemeesters, wethouders, gedeputeerden, 2eKamerleden, etc.). Daarnaast mag ik voor de VVD Assen raadslid zijn, nu al voor de 2e periode. In het verleden ben ik wethouder geweest in 3 verschillende gemeenten. 
  
Ik heb een LAT relatie met Maria en zelf mag ik me vader noemen van 2 volwassen kinderen (dochter en zoon). Als ik niet werk ben ik bezig met fotografie en politiek. 
  
Ik zet mij graag in voor de VVD omdat juist die partij wil dat iedereen meedoet en mee kan blijven doen. De VVD komt altijd op voor mensen die in de knel komen, of dat nu boeren zijn, of het mensen zijn die het zwaar hebben of last hebben van uitsluiting. Wij staan er voor iedereen en willen ze helpen zo goed mogelijk mee te kunnen doen. 
  
Voor Drenthe zou ik willen dat al onze inwoners en zeker de boeren een goede toekomst hebben en snel weten waar die toekomst ligt. We mogen onze stem over belangrijke onderwerpen zeker goed laten klinken in het hele land.