Caroline Zethoven (nr 18)

Caroline Zethoven

Mijn naam is Caroline Zethoven, 49 jaar en ik woon al 22 jaar, met man en dochter van 17,  in Darp in de prachtige gemeente Westerveld. Ik geniet in mijn vrije tijd van de natuur, maar ook van de bedrijvigheid en de gezelligheid die in onze prachtige dorpen te vinden is. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psycholoog bij een adviesbureau op het gebied van onderwijs, loopbaanvraagstukken en arbeidsre-integratie. Een baan die mij in contact brengt met mensen van alle leeftijden, met zeer diverse vragen, iets wat mij veel plezier en voldoening geeft.

 

Ik zet me in voor de VVD omdat ik geloof in mensen, in hun eigen kracht. Een mens moet de vrijheid hebben om zich te ontwikkelen, maar moet wel eerlijke kansen krijgen om dat voor elkaar te krijgen. Ik leef graag in een land waarbij je vrijgelaten wordt,  verantwoordelijk bent voor eigen doen en laten, maar waarbij je niet alleen staat als het even tegenzit.

 

 

Ik zou graag zien dat jongeren die in Drenthe zijn opgegroeid en hier graag willen blijven wonen en werken daar ook de mogelijkheid toe krijgen. Door de situatie op de woningmarkt is dat voor hen bijna onmogelijk. Daarom moet er niet alleen worden ingezet op nieuwbouw, maar op ook flexibele woonvormen zoals bijvoorbeeld het meergeneratiewonen. Verder vind ik het belangrijk dat de provincie zich richting inwoners, bedrijven, verenigingen en gemeentes transparant, consistent en betrouwbaar opstelt. Zij hebben namelijk recht op een tijdig en begrijpelijk antwoord op de door hun gestelde vragen.