Mark Strolenberg

                
                      
Contact:gsm: 06 24132784


Mark Strolenberg (Hoogeveen, 1979) Digitale Marketeer, Raadslid en Waterschapsbestuurder.

ACHTERGROND

Is geboren en getogen in Hoogeveen. Was op achttienjarige leeftijd medeoprichter van internetbedrijf DIM media. Verkocht DIM in 2002 en werkt nu als Product Owner Digital / Manager Online bij bij energieleverancier ENGIE. Sinds 2010 is Mark gemeenteraadslid in Hoogeveen en waterschap bestuurder in het algemeen bestuur van Reest & Wieden. In 2013 is hij uitgeroepen tot Raadslid van het Jaar. 

SPECIALISATIE

Veel affiniteit en kennis op het snijvlak van Financiën, Belastingen, Veiligheid, Dienstverlening en ICT. Vanwege brede interesse en bemoeienis inmiddels enorm all round.

MOTIVATIE

Is fervent voorstander van een kleine, efficiënte overheid. Transparant werkend en betrouwbaar. Lean & mean georganiseerd. Heldere keuzes en een verantwoord financieel beleid. Heeft een passie voor politiek, neemt z’n verantwoordelijkheid, is creatief en maakt graag een verschil. Wil aanwezig zijn op de plekken waar de beslissingen vallen. Wil erbij zijn, actief deelnemen en knopen doorhakken. Motto: Geef inwoners en ondernemers de ruimte. En zo min mogelijk belemmerende regels en bemoeienis van de overheid.