Maik Panneman

Mijn naar is Maik Panneman 26 jaar en woon in Gasselternijveen, in het dagelijks leven ben ik student aan de Thorbecke academie in Leeuwarden, en werk ik als fractiemedewerker voor de VVD Drenthe. De rest van mijn vrije tijd graag met mijn vriendin, vrienden en familie.

Sinds dat ik mijn eerste stem mocht uitbrengen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, is mijn interesse in de politiek en een groot aantal maatschappelijke onderwerpen aanzienlijk gegroeid. Een aantal jaar later, in 2019, mocht ik stage lopen bij de lokale omroep in Emmen, deze viel toevalligerwijs samen met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Tijdens deze stage mocht ik een aantal prominente politici spreken, zowel lokaal als landelijk als Europees. Mijn periode bij de omroep heeft mijn affiniteit voor de politiek alleen maar laten groeien en heeft bijgedragen aan mijn keuze om de opleiding Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Thorbecke academie in Leeuwarden te volgen en daarnaast lid te worden van de VVD.

De reden dat ik lid van de VVD, is vooral om mijn passie voor de politiek om te zetten in een betekenisvolle impact te kunnen hebben in de maatschappij.
Tot slot deel ik de liberale idealen van de VVD en wil deze idealen graag uitstralen in ons mooie land.