Senioren Netwerk Drenthe Nieuw Leven Ingeblazen

Er zijn momenteel ver gevorderde plannen om het Senioren Netwerk Drenthe nieuw leven in te blazen. Daartoe is een werkgroep actief, waarin een groot aantal prominenten VVD-leden zitting hebben genomen. Onder leiding van Henk Romp uit Meppel. Wie interesse heeft in deelname aan het Netwerk wordt van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Iedereen met een liberale visie is welkom, het is niet nodig om lid te zijn van de VVD.

Leden kunnen meedenken en meepraten. En vooral meehelpen om senioren-aangelegenheden op de politieke agenda te zetten. Met name voor ouderen belangwekkende onderwerpen zoals: Pensioenen, Zorg, Wonen, Mobiliteit, Belastingen en Arbeidsparticipatie 50+. Met een oog voor Seniorenzaken wordt ook meegedacht over het verkiezingsprogramma voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Over thema's die voor liberale senioren belangrijk zijn. Dat kan gaan over landelijk politieke onderwerpen, maar ook over specifiek Drentse zaken. Alle maatschappelijke ontwikkelingen vanuit het perspectief van de ouder wordende mens en de politieke vertaalslag daarvan, komen aan de orde. Die onderwerpen worden vervolgens onder de aandacht gebracht van onze volksvertegenwoordigers in verschillende gremia.

Mocht u meer informatie willen of mocht u zich willen aanmelden, dan kunt u contact opnemen met coördinator van het Senioren Netwerk in oprichting, de heer Henk Romp. Dat kan via telefoon 0522-789004 of via mail: henkenna@gmail.com

Hou dan echter wel rekening met enige reactietijd. Henk Romp is tot 14 februari op vakantie.