11 maart opnieuw Liberaal Café in Assen

Het Liberaal Café in Assen wordt wegens succes geprolongeerd. Vrijdag 11 maart a.s. wordt de 2de versie gehouden in de Multi Functionele Accommodatie (MFA) Kloosterveste in Kloosterveen. Met opnieuw opvallende en aantrekkelijke sprekers: VVD Tweede Kamerlid Aukje de Vries, Gedeputeerde Henk Brink en Voorzitter van de VVD-Statenfractie Willemien Meeuwissen. Ook de ‘Librette’ wordt in ere gehouden.

In de Librette worden hete hangijzers thematisch ter discussie gesteld. Deze keer zijn dat onderwerpen als ‘Veiligheid in Assen’, ‘Asielzoekers en Integratie’, ‘Leegstand’ en de ‘Provinciale Retailagenda’. Bij die discussies zijn niet alleen liberalen welkom. Ook mensen met andere meningen en overtuigingen zijn van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. De uitkomsten dienen als inspiratiebron voor de VVD Assen. Fractievoorzitter van VVD Assen Roald Leemrijse: “Met de uitkomsten gaan we actief aan de slag. We willen weten wat er leeft.”

Bij het Liberaal Café gaat het om de discussie, niet om het eigen gelijk. Deelnemers kunnen rechtstreeks in gesprek met lokale, regionale en landelijke politieke kopstukken. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via politiekcafe@vvdassen.nl

MFA Kloosterveste

Vesteplein 5

Assen

Start 20.00 uur

Inloop vanaf 19.30 uur