Maandag 6 juni a.s.: Dag van de Leegstand in Emmen

Een groep verontruste VVD-ers organiseert op maandagavond 6 juni een discussie-bijeenkomst over de toenemende leegstand in winkelstraten. De avond wordt gehouden in een leegstaand winkelpand op de hoek van de Hoofdstraat en de Notaris Oostingstraat in Emmen. De inloop is vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur.

Volgens eigen zeggen maakt de groep zich zorgen over de toenemende leegstand en verloedering in winkelstraten. In de meeste steden staat inmiddels 10% van de winkelstand leeg. In een openbaar debat wil men kijken wat daaraan gedaan kan worden. Maar men wil vooral nadenken en meedenken over een oplossing.

Vandaar dat er 3 experts zijn uitgenodigd om dit thema van meerdere kanten te belichten: Erik Struilaart is Projectleider bij de Retail Agenda en maakt met Gemeenten afspraken om RetailDeals af te sluiten. Tony Wijntuin is Strategisch Adviseur gericht op het aantrekkelijker maken van locaties. En Hoogevener Tom Kikkert adviseert  winkeleigenaren en winkelketens in de vele veranderingen die op de branche afkomen.

Aanmelden is wenselijk, doch niet noodzakelijk. Wie zich wil opgeven gaat naar: dagvandeleegstand@gmail.com