Themamiddag over Blurring in Hoogeveen

Vorige week organiseerde de VVD Hoogeveen een themamiddag over Blurring, mengvormen in de middenstand. Met uiteraard Erik Ziengs als een van de belangrijkste sprekers. In een - hoe toepasselijk! - leegstaand winkelpand. Blurring is juist bedoeld om de consumenten weer terug te krijgen in de winkelgebieden. Want de koper verandert, het koopgedrag verandert en de markt verandert. Nu de winkels nog.

Erik Ziengs heeft net een Initiatief Wetsvoorstel ingediend dat Blurring mogelijk moet maken. Mede- (c.q. tegen-)spreker was Hans Kant van Koninklijke Horeca Nederland. Albert Jan Vos, horecaondernemer in Hoogeveen stond er neutraal in. Maar fervent medestander was Eef Luchies, Manager Concept & Innovatie bij MVRO.

 

De Horeca is niet altijd blij met Blurring. Zij ervaren het soms al broodroof. Terwijl uitgerekend de Horeca dankzij de Blurring veel meer mogelijkheden en kansen krijgt.

Het leverde een pittige discussie op. Waarbij ook de zaal hartstochtelijk meedeed.

Van daarui viel toch echt een voorkeur voor lossere regelgeving te bespeuren.

 

VVD Hoogeveen, bedankt voor een prima organisatie! En Erik Ziengs kon weer 20 nieuwe Ondernemers bijschrijven op zijn Marathon-lijst. Op naar de 1000!

Zet cookies aan om de video te tonen.