VVD-lid? Probeer het een jaartje uit…..

De landelijke VVD introduceert nu het Proeflidmaatschap. Daarmee kunnen aspirant-leden voor slechts € 25,- een jaar lang uitproberen wat het is om VVD-lid te zijn. Ze draaien volledig mee en krijgen alle kansen, mogelijkheden en voordelen. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. Men zit nergens aan vast en bepaalt daarna zelf of men lid wil blijven.

Betrokkenheid en steun van leden is van onschatbare waarde. Voor zowel de VVD als ons land. Samen kunnen we zo streven naar een liberaler Nederland. Een Nederland waarin mensen hun eigen leven in vrijheid en in veiligheid kunnen inrichten. Een Nederland waarin we de vrijheid van anderen respecteren. Waarin we omzien naar elkaar en de helpende hand uitsteken naar mensen die dat werkelijk nodig hebben. Een Nederland waar hard werken en ondernemerschap worden beloond en criminaliteit en fraude bestraft.

 

VVD-introductieleden zijn volwaardig lid en hebben toegang tot exclusieve VVD-evenementen. Ze vergroten hun netwerk, ontmoeten gelijkgestemden en politici die ertoe doen. Ze kunnen zich ontwikkelen door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen. En ze ontvangen 8 keer per jaar gratis het ledenmagazine Liber. Maar ze kunnen ook gratis lid worden van thematische netwerken, actief meedenken over belangrijke thema’s en zo bijdragen aan een beter Nederland.

 

Proefleden worden automatisch lid van het lokale netwerk van de VVD in de plaats waar ze wonen. Dit netwerk organiseert activiteiten en ook op lokaal niveau praat men mee. Ze kunnen hun stem laten horen, de koers bepalen en meebeslissen over verkiezingsprogramma’s en kandidatenlijsten. Maar let op: het VVD-stemrecht gaat pas in na 6 maanden lidmaatschap.

 

Het introductielidmaatschap is bedoeld om kennis te maken met de VVD. Wie eerder lid is geweest, kan hier geen gebruik van maken. Ook jongeren onder de 27 jaar kunnen geen gebruik maken van het introductielidmaatschap. Jongeren profiteren standaard van een laag tarief en kunnen ook kiezen voor het combilidmaatschap met de JOVD.

 

Lid worden kan op www.mijnvvd.nl/wordlid