Taart van de Staten naar Bats Uitzendbureau

Begin november heeft de Statenfractie, tijdens een Ondernemers Netwerkborrel voorafgaand aan de Ondernemersfair Westerveld, de Taart van de Staten uitgereikt aan Ronald Visser. Ronald is niet alleen fractieondersteuner bij VVD Westerveld, hij is vooral ook eigenaar van Bats Uitzendburo. Bats Uitzendburo is gespecialiseerd in de agrarische sector, de groenvoorziening en de grond-, weg- en waterbouw.

Bats Uitzendburo kenmerkt zich door het lokale karakter, de persoonlijke werkwijze en flexibiliteit. Binnen Bats staan Mens, Maatschappij en Milieu centraal. Bats verbindt en zorgt voor onderlinge samenwerking tussen lokale ondernemers en werkzoekenden. Alles met respect voor de ruimtelijke omgeving, het buitengebied waar het grootste deel van de werkzaamheden plaatsvindt.

 

Begin dit jaar hebben Ronald en zijn vrouw Sasja een voormalig restaurant in Nijensleek gekocht. Samen met Bats-personeel hebben ze het pand omgetoverd tot een bedrijfsverzamelgebouw onder de naam ’t Werkt. Een prachtige werklocatie voor de regio, waar organisaties op het gebied van scholing, arbeid en coaching zich kunnen vestigen. Maar tevens het kantoor van Bats Uitzendburo.

 

Het samenbrengen van mensen en werk is een passie van Ronald Visser. Hij staat bekend als een zeer sociaal mens en werkgever. Hij geeft veel aandacht aan mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Hij geeft ze werk, een toekomstperspectief en help hen waar hij kan. Ronald is ook bestuursvoorzitter van de Corso Frederiksoord, voorzitter Stichting Spoelplaats Nijensleek, vice voorzitter Stichting de Tuinen en lid van de Klankbordgroep Ontwikkelingen Frederiksoord. En, niet te vergeten, actief als fractieondersteuner bij VVD Westerveld. Want hij wil met zijn ervaringen een bijdrage leveren aan het besturen van Westerveld.