TAART VAN DE STATEN NAAR TYNAARLO

Afgelopen week was de VVD Statenfractie op werkbezoek bij Knoop Baggerwerken en Waterking in Tynaarlo. Van die gelegenheid maakte Statenlid Jan Smits gebruik om aan eigenaar en grondlegger Jacob Knoop de Taart van de Staten uit te reiken. Want, vond Jan: “Waterking is gespecialiseerd in het werken in nat/droge omstandigheden. Met zogenaamde amfibische graafmachines, machines die ze zelf ontwikkeld hebben. En dat is echt een gat in de markt.”

Waterking werkt niet alleen hier in het Noorden, maar over de hele wereld. Jan Smits: “Maar dan hoor je ook van zo’n topondernemer dat ze regelmatig aanlopen tegen verstikkende en belemmerende regeltjes. Muren van bureaucratie. En dan willen wij ze natuurlijk graag helpen. Want de VVD is daar extra scherp op. Wij willen graag kijken hoe wij, vanuit de politiek, belemmeringen kunnen wegnemen. De VVD geeft ondernemers graag de ruimte om vooral ‘hun ding’ te kunnen doen.”

 

Waterking is druk bezig om vanuit Tynaarlo de hele wereld te veroveren. Jan Smits: “Dus ze krijgen niet alleen de Taart, ze krijgen vooral ook onze hartelijke steun. We zullen proberen om ze vanuit de Provincie zoveel mogelijk te helpen.”

Zet cookies aan om de video te tonen.