PROGRAMMA IN HET DRENTS: VOLOET VEUR DRENTHE

Landelijk VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff was naar Assen gekomen in zijn doorlopende speurtocht naar mensen die niet roepen vanaf de zijlijn. Of met lege handen langs de kant staan. Klaas, en met hem de hele VVD, ziet graag mensen die de handen laten wapperen en de schouders eronder zetten. Nou, dan heeft Klaas aan Lijsttrekker Henk Brink een goeie…..

Henk Brink kon Klaas al vrij snel uitleggen, dat hij in de afgelopen periode als Gedeputeerde al heel wat heeft bereikt voor Drenthe. Niet alleen op het gebied van Economie, maar ook in de Recreatie & Toerisme, Verkeersveiligheid en Bereikbaarheid. En Henk Brink is vast van plan om dat de komende 4 jaar voort te gaan zetten. 

 

Harm Dijkstra (deze keer zonder Roelof) deed de aftrap. In het Drents. Met een nuchtere blik liet hij de provinciale thema’s de revue passeren: IJsbaan, Verdubbeling N34, Formule 1. En hij ging in op de Drentse aard, heel anders dan het Haagse gehakketak. En Drentse gebruiken om te koesteren, zoals ‘t Paosvuur. Kortom, in Drenthe doen we het op z’n Drents. Zonder kouwe drukte.