VVD op werkbezoek bij Tasty Basics in Aalden

Statenleden Karin Zwaan en Johan Moes zijn vrijdag op werkbezoek geweest. Samen met fractieleden, bestuur en partijleden van VVD Coevorden zijn ze hartelijk ontvangen bij het bedrijf Tasty Basics in Aalden.

Tasty Basics ligt op een prachtige locatie  met uitzicht op het gebied rond de Aelderstroom. Het bedrijf is onderdeel van Food Basics.

Directeur Jan Buining vertelde vol enthousiasme en met kennis van zaken over zijn bedrijf en het belang van gezonde voeding. Na een rondleiding van een 3-tal medewerkers is o.a. de afdeling verkoop en het laboratorium bezocht.


Er wordt zaken gedaan met landen in Midden Amerika en ook Nigeria is een belangrijke markt. Er wordt zuivel in poedervorm geƫxporteerd wat in het land zelf met drinkwater kan worden gemengd. Zo ontstaat er instant zuivel op plaatsen waar zuivelproducten niet direct verkrijgbaar zijn.

Een jong en innovatief bedrijf waar met gezond verstand volop plannen voor de toekomst worden gemaakt ! Nadien konden wij genieten van een drankje en heerlijke hapjes uit eigen keuken. 



Tasty Basics in Aalden, mooi voor elkaar !