Kees Vianen nieuw VVD statenlid in Drenthe

De VVD Fractie in de Provinciale Staten van Drenthe verwelkomt Kees Vianen als nieuw statenlid. Kees was al commissielid voor de VVD, maar neemt nu het stokje van statenlid over van Ton Serlie die de Staten verlaat vanwege zijn verhuizing naar Overijssel. 

Kees Vianen (28) is geboren en getogen in Assen en werkzaam als Adviseur Duurzaamheid & Onderwijs bij Bouwend Nederland. Hij krijgt de portefeuilles Financiën en Sport. Kees is enthousiast: “Het is een eer volksvertegenwoordiger te zijn en ik kijk er naar uit me in te zetten voor een nog mooier Drenthe. Om dan de stevige portefeuille Financiën te krijgen is erg gaaf en als sportfanaat is de portefeuille Sport mij natuurlijk op het lijf geschreven”.

Kees is met zijn 28 jaar het jongste statenlid in de huidige Staten van Drenthe. Fractievoorzitter Willemien Meeuwissen is verheugd: ”Het is mooi te merken dat de VVD alle leeftijden blijft aanspreken. Het is bepaald niet vanzelfsprekend voor een twintiger om actief te zijn in de politiek, en we complimenteren Kees met zijn benoeming. Hij heeft als commissielid al aangetoond een stevige liberale bijdrage te leveren, dus we gaan zeker nog veel van hem horen!”