Roelof Oosting geïnstalleerd in de Provinciale Staten

Roelof Oosting is als opvolger van Jan Smits geïnstalleerd in de Provinciale Staten

 

De VVD Fractie in de Provinciale Staten van Drenthe verwelkomt Roelof Oosting als nieuw statenlid. Roelof was al commissielid voor de VVD en neemt nu het stokje van statenlid over van Jan Smits. 

 

Roelof: “Ik wil graag bijdragen aan een nog mooier en leefbaarder Drenthe. Waar het goed leven en wonen is maar waar het zeker ook goed ondernemen is. Door zelf politiek actief te zijn kun je ook echt het verschil maken. 

 

De afgelopen periode kenmerkte zich door de corona pandemie en nu zeer recentelijk de oorlog in Oekraïne. Beide gebeurtenissen hebben grote impact op onze samenleving en het einde is nog niet in zicht. Ik maak me dan ook zorgen waar we economisch gezien terecht zullen komen. 

 

Ik wil mij de komende tijd inzetten om Drenthe leefbaar te houden voor inwoners en de benodigde ruimte te geven aan het bedrijfsleven om zich gezond te kunnen blijven ontwikkelen. Met name denk ik dan ook aan een eerlijke oplossing van de huidige stikstofcrisis. 

 

Te midden van mijn paarden kan ik goed tot rust komen. Ik probeer met de merries regelmatig veulens te fokken. Het is erg leuk elke keer weer nieuw leven mogelijk te maken. “

 

Over Roelof Oosting. 

54 jaar, woont in Odoornerveen waar hij een akkerbouwbedrijf heeft. Roelof brengt graag zijn tijd door met zijn vriendin en 3 kinderen.