Vandaag is het internationale vrouwendag, Stem volgende week woensdag op een van deze liberale vrouwen!

VVD Vrouwen

Vandaag is het internationale vrouwendag, een dag waar we stilstaan bij de rechten en kansen van alle vrouwen. Maar zeker ook de sociale, economische, culturele inzet van vrouwen over de hele wereld. De VVD Drenthe heeft een goede historie als het gaat over kundige vrouwen in de politiek. Kijk maar eens naar deze 5 vrouwen die in de top 7 op de kandidatenlijst staan voor de verkiezingen van woensdag 15 maart. Er valt wat te kiezen:

#1 Willemien Meeuwissen, al 12 jaar statenlid en directeur Markt &Ontwikkeling bij Lentis. Willemien is niet alleen lijsttrekker, maar ook beoogd gedeputeerde, als opvolger van Henk Brink.

#3 Annigje Udinga, enthousiaste ondernemer uit Meppel. Is inmiddels een ervaren statenlid en zet zich graag in voor een welvarend Drenthe.

#5 Hilda Mulder, deze interim projectmanager komt uit Koekange en was eerder raadslid en wethouder in De Wolden. Ze studeert momenteel bestuursrecht en is ondernemend, zakelijk en praktisch.

#6 Lisa Martens-Schuitema is Senior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij de gemeente Westerveld en nieuw in de politieke arena. Ze is erg maatschappelijk betrokken en woont in Eext.

#7 Renate Masselink-Den Hollander uit Dwingeloo is naast ervaren fractievoorzitter van VVD Westerveld ook nog dierenarts en directeur van meerdere kinderdagverblijven.

 

Slechts 28 procent van de kandidaten voor de provinciale Statenverkiezingen is vrouw. Wil je daar wat aan doen? Stem dan volgende week woensdag op een van deze liberale vrouwen!