Statenfractie on tour

VVD-Fractie- en commissieleden uit Meppel, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen en Midden-Drenthe kwamen afgelopen vrijdag in Villa Kalkovens samen met een vertegenwoordiging van de statenfractie.

Na een korte (hernieuwde) kennismaking volgde een rondje langs de belangrijkste uitdagingen en prioriteiten in de verschillende gemeenten. 

Daarna werd onder meer de nieuw vorm te geven omgevingsvisie besproken. Na de bezielende inleiding van Arend Steenbergen van LTO volgden een brainstormsessie om gemeenschappelijke belangen en doelstellingen te identificeren. Dit leverde inspirerende gesprekken en strategieĆ«n op om onze regio te versterken. Gesproken werd over gezamenlijke beleidsvoorstellen, campagnes en coƶrdinatie op regionale en gemeentegrensoverschrijdende kwesties. Een ding werd goed duidelijk: De VVD wil samen een vuist maken voor een bloeiend Drenthe! Daarbij staat Wonen en het goed indelen van de ruimte in Drenthe op plek 1! Binnenkort volgt een bijeenkomst met de zeven andere gemeentelijke fracties. 

Dank aan Michiel Masselink voor de organisatie, Arend Steenbergen voor zijn inleiding en aan de deelnemers van de middag: Ruud Smit, Jos Brunninkhuis, Ronald Klok, Oscar Pont, Marcel Hulst, Liselot Raat, Henk de Weerd, Annigje Udinga, Roelof Oosting, Hilda Mulder, Arjan van Gelderen, Renate Masselink, Hilbert Stel, Frank Foreman en Roel Vedder.