Afscheid oud fractieondersteuner Michiel

In het voorjaar van 2019 versterkte een bepaalde "ene", voorgesteld door Johan Moes, onze fractie. Die ene was Michiel, die zich snel ontpopte als een cruciale schakel in onze organisatie. In januari kondigde hij zijn vertrek aan, daarom hebben we met de fractie gereflecteerd op zijn bijdragen en hem het allerbeste wensen voor de toekomst.

In het voorjaar van 2019 versterkte een bijzonder individu de fractie, geïntroduceerd door Johan Moes. Die persoon was niemand minder dan Michiel, wiens bijdrage in de afgelopen vijf jaar onmisbaar is geweest.

Michiel staat bekend als een familieman, altijd betrokken bij het huishouden en de opvoeding van zijn kinderen, ondanks de drukte die zijn partner met zich meebracht. Van het coachen van volleybaltraining tot assisteren op school en in het huishouden tijdens de uitdagende coronaperiode, Michiel was van alle markten thuis.

Naast zijn gezinsverantwoordelijkheden droeg Michiel bij aan de effici├źnte werking van de fractie, onder andere door vergaderingen voor te bereiden, locatieboekingen te regelen en uiteenlopende taken uit te voeren. Een sleutelrol speelde hij bij de organisatie van het woonoffensief en de verkiezingscampagne, waar hij talloze steunbetuigingen wist te genereren voor congresmoties.

Enkele maanden geleden kondigde Michiel zijn vertrek aan. Hoewel niet abrupt, kwam zijn besluit als een verrassing. De fractie respecteert zijn keuze, begrijpend dat als partner van wethouder Masselink, Michiels leven nog drukker zal worden.

Gelukkig hebben we met Maik een uitstekende vervanger, Michiel heeft Maik zeer goed ingewerkt waardoor hij meteen op de rijdende trein kon springen.

We erkennen Michiel zijn unieke bijdrage van de afgelopen vier jaar en wensen hem alle succes in zijn toekomstige ondernemingen. Hoewel hij het team verlaat, hopen we Michiel te blijven verwelkomen bij toekomstige gelegenheden waarbij de VVD zich van haar beste kant kan laten zien.