ERIK ZIENGS BIJ LIBERAAL CAFE ASSEN

Op 25 september a.s. organiseert de VVD Assen een nieuw concept: het Liberaal Café. Daar kunnen leden, maar ook andere belangstellenden, aangeven welke actualiteiten men belangrijk vindt. In kleine groepen gaan de deelnemers met diverse politici in gesprek. Dat zijn lokale politici zoals Fractievoorzitter Roald Leemrijse en raadslid Martin Rasker. Maar ook Statenfractie-voorzitter Willemien Meeuwissen en zelfs VVD Tweede Kamerlid Erik Ziengs.

Het Liberaal Café begint om 20:00 uur in de Brasserie van de Multi Functionele Accommodatie in de Kloosterveste in Assen.Volgens VVD Fractievoorzitter Roald Leemrijse speelt er in de Gemeente Assen een groot aantal zaken die alle inwoners aangaan: “Zoals bijvoorbeeld het parkeerbeleid of de komst van het Factory Outlet Center. Wij willen graag van onze liberale achterban weten hoe zij daar tegenaan kijken. Op die manier peilen wij de mening over diverse actualiteiten. Op een unieke manier.”

Volgens de VVD Assen kunnen kiezers zo rechtstreeks hun stem aan politici laten horen. En daarmee invloed uitoefenen op het gemeentelijk beleid. Roald Leemrijse: “Ieders stem wordt gehoord en er is veel gelegenheid tot discussie en interactie. Maar het werkt ook de andere kant op. Liberale kiezers komen zo te weten hoe de VVD er op onderdelen in staat.”