JOVD in Drenthe

De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie is een landelijke liberale politieke jongerenorganisatie met meerdere lokale afdelingen. Zo ook in Drenthe!

Het doel van JOVD Drenthe is om zoveel mogelijk jongeren enthousiast te maken om politiek actief te worden in Drenthe. In vergelijking met andere afdelingen staat JOVD Drenthe nog in de kinderschoenen en schuilt daarom als commissie onder de vleugels van JOVD Groningen. Het bestuur bestaat uit de enthousiaste jonge liberalen Lindgerd Pauwels, Lisa Lewis, Bert-Jan Oldenburger en Bart Kuit.

Door middel van het organiseren van activiteiten die variƫren van discussieavonden met sprekers tot luchtige cursussen en levendige debatavonden hoopt het bestuur een laagdrempelige vereniging te zijn voor jongeren met politieke interesses.

Vanwege de combinatie tussen gezelligheid en inhoud kunnen jongeren hun politieke vaardigheden ontwikkelen tussen eigen leeftijdsgenoten. JOVD Drenthe probeert haar activiteiten door heel de provincie heen te organiseren, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor meer informatie over ons of activiteiten in de nabije toekomst verwijzen wij u graag door naar onze social media zoals Instagram en Facebook! Bij verdere vragen schroom niet en stuur gerust een mailtje naar voorzitter@jovddrenthe.nl of neem direct contact op met Lindgerd via 0621358513.